Αρχική σελίδα
Βιογραφικό
Τομείς Δραστηριότητας
Μεταφράσεις
Διαγωνισμοί - Προσλήψεις
Επικοινωνία
Shqip
English
Δικηγορικο Γραφειο Ανδρουλακακη
Αβερωφ 23, Ηρακλειο Κρητης, τηλ. 2810-342430
Shqip

Zyra jonë e avokatisë ofron përkthime zyrtare të dokumenteve nga gjuha shqipe në gjuhën greke dhe anasjelltas. Konkretisht, marrim përsipër përkthimin e certifikatave të lindjes, të martesës, certifikatave familjare, vendimeve gjyqësore, vërtetimeve mjekësore etj. Përkthimet tona kryhen nga përkthyes me përvojë dhe pranohen nga cilido shërbim publik në Greqi apo cilado gjykatë.

Gjithashtu, avokatët tanë me përvojë mund t’ ju ndihmojnë në çështjet e lejeve të qëndrimit, deportimeve, marrjes së shtetësisë greke, shitblerjeve të pasurisë të paluajtshme, dhe në përgjithësi në çështje të tjera të të gjithave fushave ligjore.

Jemi pranë jush për çdo problem që ju shqetëson, me çmime të arsyeshme dhe me përgjegjësi.   

 

Zyra jonë ndodhet në Iraklio të Kretës, rruga Averof, nr. 23, kati i katërt.


Orari i zyrës:

 

  • Paradite: Çdo ditë: 9:00 – 14:00

  • Mbasdite: E martë dhe e enjte: 17:30 – 21:00

 
Për çdo informacion kontaktoni me ne në tel. 2810-342430.

 
Gjithashtu, mund të na dërgoni e-mail në adresën elektronike: info@androulakakis.gr

Αρχική σελίδαΒιογραφικόΤομείς ΔραστηριότηταςΜεταφράσειςΔιαγωνισμοί - ΠροσλήψειςΕπικοινωνίαShqipEnglish